lördag 19 oktober 2013

Jag sitter här och hänger.....


framför datorn idag. Energin eller hitta-på-något-kul-att-göra-lusten vill inte riktigt infinna sig. Jag har fortfarande en del kvar att göra i trädgården, men det får vänta. Det känns som om jag har bomull i huvudet. Ett tag blev jag rädd och tänkte att måtte det inte vara som Nalle Puh säger: "En del människor  har inga riktiga hjärnor utan det är mer som nåt grått ludd som flugit in där av misstag." Fast det känns inte som grått ludd, så det är nog inte så farligt. Jag har ont i halsen och nyser. Kanske har jag dragit på mig en höstförkylning. Jag tror att jag ska värma lite Aroniasaft till mig och hoppa i säng med en bra bok. Det är inte det sämsta sättet att tillbringa en lördag på.

24 kommentarer:

  1. Har Nalle Puh sagt det? Det var bra sagt. Usch för frost, vinter och förkylning. Hoppas du blir frisk tills folket från Luxemburg kommer. Krya på dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Första nattfrosten här gör ju inte att man känner sig piggare.

      Radera
  2. Krya på dig så mycket på allra bästa sätt. För att dels hänga så där framför datorn som du gör och dessutom vara så innerligen söt, och att dels hoppa i säng med en bra bok, kan inte bli annat än bra i slutänden. Atjooo!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha! Ja, jag måste erkänna att jag blir bra på bild.

      Radera
  3. Du har inget grått ludd,så det är säkert en liten lätt förkylning...............................Ja kakorna var goda .Får gömma dom för Kjell,han går annars och tullar lite då och då.Förr skyllde han på katten,men nu skyller han på töserna. ha en bra dag.Kram!

    SvaraRadera
  4. Tack! Nu känner jag mig lugnad. Jag förstår Kjell, och det kanske är som han säger. Har du kollat?

    SvaraRadera
  5. Tänk så mycket tankar han har Nalle Puh... tror nog inte du har något grått ludd där inte... bara lite deppig p.g.a. första frosten...
    Krya på dig nu!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Det gör du alldeles rätt i .
    Under täcket med en bra bok låter riktigt lockande,
    kanske jag ska göra likadant.

    Tjingelingen från Rantamor.

    SvaraRadera
  7. Låter som ett bra sätt att försöka kurera en förkylning på. Vanligt honungsvatten är inte fel det heller, Krya på dig!

    SvaraRadera
  8. Ibland är det skönt att tillåta sig vara lite orkeslös. Hoppas att du kryar på dig dock!

    SvaraRadera
  9. stackars dig, du får krya på dig och läsa den där boken och dricka den där saften och känna att livet ändå är rätt skönt fast du känner dig lite hängig
    kramar

    SvaraRadera
  10. Hoppas att du mår bättre idag. Jag är väldigt förtjust i Nalle Puhs alla klokråd. Han är underbar. Modern rubrik till passande gullig bild. Se nu till att bli frisk. Kram

    SvaraRadera
  11. Jag hoppas att du mår bättre idag!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag är betydligt piggare idag.

      Radera
  12. Nyttigt att bara ta det lite lugnt också ibland....Krya på dig !
    Kram

    SvaraRadera
  13. Roligt att hitta till din fina blogg!
    Funderar på att köpa några aroniabuskar nästa år men har aldrig smakat bären. Kan man ha dem till annat än saft? Finns det några fördelar i jämförelse med andra bärbuskar?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så roligt med nya läsare! Jag brukar koka marmelad av bären också, och det finns en del recept på nätet på andra saker med har jag sett. Några extra fördelar med busken vet jag inte precis, men den får en väldigt tjusig höstfärg. Den blir helt orange.

      Radera
  14. Det är många som är förkylda nu och jag är glad att jag ännu klarat mig. Krya på dig.

    SvaraRadera